Showbiz

#rumer willis #scurtmetraj #regizor #debuteaza #demi moore

Demi Moore debuteaza ca regizor

Actrita Demi Moore calca pe urmele altor vedete hollywoodiene care au trecut in spatele camerei de filmat si va debuta ca regizor cu scurtmetrajul Streak.

Din distributia filmului fac parte fiica cea mare a lui , alaturi de care vor mai juca Brittany Snow, Madeline Zima si Sarah Wright. Actrita, in varsta de 45 de ani, este convinsa ca aceasta experienta o va apropia sufleteste de fiica sa, deoarece ii va da ocazia s-o vada maturizandu-se din punct de vedere profesional si devenind sub ochii ei o actrita completa.

Ca orice copil insa, Rumer nu este prea incantata atunci cand parintii ii dau indicatii si o indruma ce sa faca, dar de aceasta data nu are nimic impotriva pentru ca este vorba despre un proces creativ. Tanara actrita s-a declarat incantata de colaborarea cu mama ei si asteapta cu nerabdare sa vada rezultatul final.

Scurtmetrajul Streak face parte din proiectul revistei Glamour ce include producerea a trei filme realizate dupa scenariile cititorilor publicatiei si bazate pe intamplari din viata reala a acestora. Celelalte doua scurtmetraje sunt realizate de Courteney Cox si de scenarista Kiwi Smith.

Urmareste trailerul filmului Mr. Brooks cu Demi Moore si Kevin Costner.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea