Showbiz

#brittany snow #scurtmetraj #regizor #demi moore

Demi Moore - debut regizoral

Demi Moore pare ca s-a saturat sa se afle mereu in fata camerelor de filmat, asa ca a trecut, in secret, in postura de regizor, informeaza eonline.com.

Actrita si-a pus semnatura regizorala pe un scurtmetraj din cadrul programului lansat de revista Glamour in urma cu patru ani, Reel Moments. Filmul lui Moore o are in centru pe vedeta din musicalul talentata.

"Este foarte realista. La filmari a purtat jeans si tricou si nici nu s-a machiat. A fost foarte relaxata", a spus Snow.

Demi Moore nu este insa prima actrita care debuteaza ca regizoare in seria de scurtmetraje Reel Moments, printre vedetele feminine care au experimentat lucrul cu camera de filmat aflandu-se Jennifer Aniston si Gwyneth Paltrow. Tot in seria de filme reel Moments de anul acesta a fost inclus si un scurtmetraj semnat de Courteney Cox, una din vedetele faimosului serial Friends.

Trailer Flawless


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea