Showbiz

#electro #deepcentral #filmari #videoclip #cry it away

Deepcentral, videoclip la inaltime

Formatia Deepcentral a filmat zilele trecute videoclipul pentru primul lor single " Cry It Away ", informeaza Universal Music Romania. Videoclipul s-a filmat la etajul 12 intr-o cladire de birouri din Bucuresti de-a lungul a 8 ore, interval in care s-a muncit neintrerupt.

La filmari, cei de la Deepcentral au apelat la o echipa de figuranti si dansatori imbracati la patru ace ca pentru o zi lunga de lucru la birou.

Alaturi de George si Doru au participat la filmari 16 figuranti, dintre care 6 dansatori, care au jucat rand pe rand rolul de “angajati plictisiti”, “angajati preocupati de job” si intr-un final rolul de “angajati care se distreaza la birou” care, cum de altfel era si de asteptat, le-a si placut cel mai mult.

Videoclipul a fost realizat sub regia lui Marian Crisan, unul dintre cei mai cunoscuti regizori romani, fiind castigatorul de anul trecut al premiului Palme d’Or pentru scurt metraj, care l-a avut ca operator pe Paul Alexandru . Clipul va rula pe posturile TV specializate incepand cu luna martie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea