Showbiz

#regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Declaratie soc Joe Jackson: Michael nu a fost ingropat

Joe Jackson , tatal Regelui Pop declara in exclusivitate pentru E! News ca fiul sau, Michael Jackson , nu a fost inca ingropat.

De unde reiese faptul ca informatiile aparute prin presa la inceputul saptamanii, potrivit carora Regele Pop ar fi inmormantat in cimitirul Forest Lawn, sunt puse sub semnul intrebarii.

Chiar s-asa, inmormantarea lui Michael Jackson isi pastreaza alura de mister si asta pentru ca Joe nu a vrut sa spuna daca s-a organizat ceva cu privire la aceasta sau daca trupul neinsufletit al starului a fost depus in cripta lui Berry Gordy (Motown) asa cum se prezenta la inceput.

In schimb, Joe sustine ideea conform careia Neverland-ul ar trebui mutat in Las Vegas, fiind de parere ca fanii ar veni sa-l viziteze.

La intrebarea care priveste rezultatele autopsiei, Joe s-a eschivat, refuzand sa dea detalii si limitandu-se doar la a spune ca: „nu pot sa cred ca Michael a murit”.

Michael Jackson - Give In To Me

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea