Showbiz

#iron man 2 #the dark knight #box office

Debut fulminant pentru Iron Man 2 in SUA

Filmul Iron Man 2 , care a fost lansat in Romania pe 30 aprilie, cu o saptamana inaintea premierei din Statele Unite, a incasat aproape 134 de milioane de dolari weekend-ul acesta in cinematografele de peste ocean.

Era de asteptat ca suma sa fie una peste suta de milioane, dar predictiile specialistilor, care au anuntat ca Iron Man 2 are sanse sa depaseasca recordul Cavalerului Negru, nu s-au adeverit. Cavalerul Negru a reusit sa incaseze peste 158 de milioane de dolari in weekendul premierei.

Pe locul doi in boxoffice -ul americanilor, la diferenta foarte mare de prima pozitie, se afla horrpr-ul A Nightmare on Elm Street, remake dupa pelicula din  1984, dupa ce a incasat cu putin peste 9 milioane de dolari , urmat fiind de animatia How to Train Your Dragon, care a incasat aproape 7 milioane USD.

Locurile patru si cinci sunt ocupate de comediile Date Night si The Back-up Plan, cu 5.3, respective 4.3 milioane de dolari incasati in acest weekend.

Intreg boxoffice-ul american

1 Iron Man 2 – 134 mil.
2 A Nightmare on Elm Street - 9.1 mil.
3 How to Train Your Dragon - 6.7 mil.
4 Date Night - 5.3 mil.
5 The Back-up Plan - 4.3 mil.
6 Furry Vengeance – 4 mil.
7 Clash of the Titans - 2.3 mil.
8 Death at a Funeral - 2.1 mil.
9 The Losers - 1.8 mil.
10 Bebe(s) - 1.6 mil.

Trailer Iron Man 2

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea