Showbiz

#dance #r&b #anda adam #monden #aniversare #beyonce #fan #concert #live #muzica #victor slav #cadou

De ziua ei, Anda Adam si-o face cadou pe Beyonce

Anda Adam este un fan inrait Beyonce si s-a hotarat sa-si indeplineasca cea mai mare dorinta a sa, aceea de a o vedea pe celebra cantareata, live in concert. Astfel, iubitul ei, Victor Slav i-a promis ca o s-o duca tocmai la Viena de ziua ei pentru a-si vedea visul cu ochii.

Anda Adam i-a marturisit unuia dintre finalistii campaniei Pro FM , „Marea ProFMizare”, ca acum 2 ani, in 2007 cand Beyonce a venit in Romania, nu a reusit sa ajunga la concert, din cauza unui accident grav de circulatie. Artista isi luase si biletele si asa bandajata din cap pana in picioare tot vroia sa ajunga, insa iubitul ei s-a opus.

"Am aflat ca va fi unul in perioada aceea la Viena si ma bate un gand sa ma duc sa o vad. Cand a fost in Romania mi-am luat bilete. Insa, in seara de dinaintea concertului am avut un accident de masina foarte grav. Cu toate ca eram bandajata din cap pana in picioare eu vroiam sa merg la concert. Iubitul meu nu m-a lasat", i-a povestit Anda, Roxanei Cantemir, finalista „Marea ProFMizare”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea