Showbiz

#valentine's day #cinema #ziua indragostitilor

De Valentine's Day mergi la cinema!

Daca nu v-ati pregatit din timp pentru weekend-ul de Ziua Indragostitilor sau nu stiti cu ce cadou sa va surprindeti jumatatea, un film sau chiar un maraton de filme va fi intotdeauna o alegere inspirata.

Cinematografele din Bucuresti se intrec in oferte care mai de care mai atragatoare pentru cuplurile de indragostiti care aleg sa-si petreaca Valentine’s Day la cinema.

(Sos. Progresului 151-171) ii asteapta pe cinefilii indragostiti si nu numai sambata, 13 februarie, incepand cu ora 23:59 fix la o noapte intreaga de filme bune . Indragostiti sau nu, pro sau anti Valentine’s Day, The Light Cinema va invita la o intreaga noapte de filme si o multime de premii surpriza.

La fiecare bilet cumparat aveti dreptul la o extragere din urna cu premii si astfel puteti castiga: invitatii duble la filme 2D, 3D, bilete la 6D, vouchere valorice la The Light Bar, invitatii la teatru si stand up comedy, meniuri popcorn si multe altele. In total, va asteapta peste 120 premii!

Maratonul de filme de Valentine’s Day de la The Light Cinema incepe la ora 23:59 fix si va dura pana la 6 dimineata, timp in care cinefilii vor putea viziona: , situat in Plaza Romania (Bd. Timisoara nr. 26), ii asteapta pe petrecaretii de Ziua Indragostitilor la un alt maraton de filme digitale. In noapte de 13 spre 14 februarie (sambata spre duminica), Movieplex da startul la 10 ore de filme bune, premii constand in invitatii la film garanatate pentru cei care rezista la intreg maratonul, abonamente pentru impatimiti si multa distractie.

Un bilet de intrare la maratonul Movieplex costa 17,8 lei/persoana, iar filmele pe care le puteti viziona sunt: pentru amendarea cu invitatii la film a cinefililor „infractori” care calca pragul cinematografului. Atat cei care sunt prinsi in flagrant, cat si cei single vor fi amendati de catre agentele Valentine's Police cu o invitatie la film. Hollywood Multiplex va pregateste o multime de surprize.

In plus, daca solicitati talonul de concurs la casa de bilete, veti avea sansa sa castigati multe premii pe loc si sa participati la tombola pentru marele premiu: un super scooter Vespa! Bonus? O poza de cazier! Cine are noroc, poate fi eliberat pe www.valentinespolice.hmultiplex.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea