Showbiz

#box office sua #the mumy 3 #mumia #the dark knight #cavalerul negru

De trei ori Cavalerul Negru

ramane, pentru a treia saptamana consecutiv, in fruntea box office-ului american. Filmul a incasat in saptamana a treia 43, 8 milioane de dolari, iar incasarile total eating suma de 395 milioane de dolari, numai in Statele Unite.

- The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, care se afla pe locul al doilea, cu incasari de 42,5 milioane de dolari.

The Mummy 3 continua aventurile lui arheologului Rick si ale Evelynei impreuna cu fiul lor Alex. Cei trei pornesc intr-o calatorie in Orientul indepartat pentru a descoperi mormantului primului Imparat din Qin. Singura problema a acestei noi mumii descoperite de cei trei aventurieri este ca a fost blestemata acum cateva secole de o vrajitoare si este capabila sa se metamorfozeze.

Comedia Step Brothers, cu Will Ferrell si John C. Reilly in rolurile principale, coboara pe pozitia a treia, cu incasari de 16, 3 milioane de dolari.

Cea de-a doua premiera a acestei saptamani, Swing Vote, se afla pe locul sase, cu 6,3 milioane de dolari si trece de filme ca Hancock si Wall-E, care ocupa pozitiile sapte si opt.

Intreg box-office-ul American

1. The Dark Knight - 43.8 milioane
2. The Mummy 3 - 42.5 miloane
3. Step Brothers - 16.3 milioane
4. Mamma Mia! - 13.1 milioane
5. Journey to the Center of the Earth - 6.88 milioane
6. Swing Vote - 6.3 milioane
7. Hancock - 5.2 milioane
8. Wall-E - 4.75 milioane
9. The X Files 2 - 3.42 milioane
10. Space Chimps – 2.8 milioane

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Cavalerul Negru

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea