Showbiz

#24 noiembrie 2008 #teatrul national #bucuresti #concert #de phazz #chill out #jazz #alte-genuri

De Phazz in concert la Bucuresti


Trupa De Phazz aduce lounge jazz-ul de calitate la Sala Mare a Teatrului National Bucuresti pe 24 noiembrie, intr-un eveniment in premiera in Romania, anunta organizatorii evenimentului. Concertul incepe de la ora 20.00.

Biletele costa 99 RON si se vor pune in vanzare incepand cu data de luni, 6 octombrie, prin intermediul site-urilor www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro, precum si in reteaua magazinelor Diverta din Bucuresti si din intreaga tara.

De Phazz este o trupa de muzica chill out , mai exact donwntempo jazz, al carei sound integreaza multiple elemente: turntableism, trip hop, drum and bass, muzica latina si un pic de soul pentru savoare. In spatele numelui De Phazz sta de fapt Pit Baumgartner, producator excentric care isi schimba echipa dupa fiecare album.

Printre membrii cu care lucreaza permanent se numara Karl Frierson, Pat Appleton, Barbara Lahr, Otto Engelhard, Roy Randolph si Charity D. Sanders. Printre hiturile semnate de De Phazz se numara “The Mambo Craze” , “Hell Alright” , “Jazz Music “ si “ No Jive”, piese emblematice pentru genului chill out si au fost preluate pe nenumarate compilatii.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea