Showbiz

#michael bolton #turneu #salonic #romania #the very best of me #concert #sala palatului

De la Salonic, Michael Bolton vine in Romania

Au mai ramas doar cateva zile pana la super concertul starului american, Michael Bolton ce se va desfasura la Sala Palatului din capitala, duminica, 28 iunie incepand cu orele 20:00.

Aflat in plin turneu international, Michael Bolton va parasi publicul din Salonic imediat dupa concert si va ajunge in Romania vineri noapte - spre sambata, cu un avion privat ce va ateriza pe Aeroportul Otopeni , urmand a fi cazat la un hotel de lux impreuna cu staff-ul sau tehnic, o echipa de profesionisti formata din 25 de persoane.

Concertul de duminica seara, va fi deosebit fata de cele pe are le-a sustinut cu alte ocazii pentru publicul din Romania. Acesta va cuprinde pentru prima data toate hit-urile cantaretului american, piese incluse pe cel mai recent material discografic al sau – intitulat “The Very Best of Michael Bolton”.

"How Am I Suppose to Live Without You",", A love so beautiful, How can we be lovers, "When a Man Loves a Woman", "Said I Loved You... But I Lied" sau "Can I Touch You There, vor fi doar cateva dintre cele mai romantice melodii, care vor rasuna pe scena Salii Palatului in cadrul acestui concert de neuitat – “ The Very Best Of Me ”.

Biletele mai pot fi achizitionate de la Sala Palatului, reteaua Diverta, dar si online prin www.myticket.ro. De asemenea, The Agent.ro a pus la dispozitie si o linie telefonica pentru livrari la domiciliu . Apeland numarul de telefon 0372 753 408, veti putea beneficia de biletele rezervate in maxim 48 de ore de la momentul comenzii.

Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc dupa cum urmeaza: Cat.I 350 RON, Cat.II 250 RON, Cat.III 150 RON si 100 RON.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea