Showbiz

De la "Ratatouille" la cutremur

Regizorul Brad Bird , recompensat cu premiul Oscar pentru Ratatouille si The Incredibles isi va face debutul in lungmetraj de fictiune cu un proiect despre cutremurul din 1906, care a ruinat orasul american San Francisco.

Filmul se va numi 1906 si va spune povestea unui tanar student, care, in timp ce investigheaza moartea tatalui sau, descopera un lant de greseli care au facut ca orasul sa fie vulnerabil la incendiile izbucnite dupa cutremur. De scenariu se va ocupa John Logan (Sweeney Todd), iar pelicula se anunta o co-productie intre Warner Bros. si Disney/Pixar.

Brad Bird este unul dintre cele mai cunoscute nume din industria filmelor de animatie de la Hollywood, fiind responsabil de The Iron Giant in 1999 si de noile desene animate din generatia 3-D, The Incredibles si Ratatouille, ultimul avand mare succes atat la public cat si la criticii de specialitate.

Trailer Ratatouille


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea