Showbiz

#max payne #the happening #cinema #mark wahlberg

De la joc la film - povestea lui "Max Payne"

Celebrul joc video va fi ecranizat si va purta semnatura de regizor a lui . Filmul ii va avea pe si in rolurile principale.

Filmul spune povestea unui politist (Mark Wahlberg) marcat de moartea familiei sale, care se trezeste in mijlocul unei conspiratii in timp ce investigheaza o serie de crime. Milla Kunis , cunoscuta din serialul That '70s Show si Family Guy va juca rolul unei asasine, care isi uneste fortele cu Payne pentru a razbuna moartea surorii sale.

Pe Mark Wahlberg l-ati putut vedea recent in We Own the Night, alaturi de Joaquin Phoenix si Eva Mendes, film despre povestea a doi frati aflati in tabere rivale si a caror loialitate este pusa la incercare. Iar de curand a incheiat filmarile la The Happening, o drama SF in regia lui M. Night Shyamalan.

Milla Kunis joaca alaturi de Jason Segel si Kristen Bell in Forgetting Sarah Marshall care va aparea in cinematografele americane in aprilie 2008.

TrailerThe Happening

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea