Showbiz

#gwyneth paltrow #copii

De copiii lui Gwyneth Paltrow se ocupa Stella McCartney

Gwyneth Paltrow este atat de ocupata cu cariera sa, incat nu pare sa mai aiba timp pentru copiii sai, Apple si Moses, scrie showbizspy.com.

Actrita, care este casatorita cu vocalul de la Coldplay – Chris Martin , a dezvaluit ca-si trimite copiii sa stea la Stella McCartney atunci cand vor sa calareasca. Paltrow si creatoarea de moda, McCartney, sunt foarte bune prietene, iar copiii lor se joaca adesea impreuna.

“Apple calareste foarte bine, iar cum mie nu-mi plac caii si nici sa calaresc, o trimit la Stella”, a spus Gwyneth pentru publicatia britanica Daily Mail.

“I-am trimis Stellei o poza cu Apple calarind imbracata intr-un tricou cu logo-ul PETA si i-am zis: Este copilul tau! S-au imprietenit foarte repede”, a adaugat Paltrow, facand referire la faptul ca Stella McCartney este o binecunoscuta membra a organizatiei de protectie a animalelor, PETA .

Gwyneth va putea fi vazuta si ascultata in noul sau film, Country Strong , in care joaca rolul unei cantarete de muzica country care are ceva probleme cu alcoolul. Vezi mai jos un trailer al filmului:
 



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea