Showbiz

#tom cruise #gala #oscar #absent #katie holmes

De ce a lipsit Katie Holmes de la gala Oscar?

Nici nu s-a incheiat bine nebunia din jurul premiilor Oscar, ca presa a si observat cine nu a fost prezent la ceremonia de pe 22 februarie de la Los Angeles. Unul dintre cele mai vanate cupluri de la Hollywood, Tom Cruise si sotia sa Katie Holmes , a absentat de la eveniment, iar presa de scandal s-a grabit sa speculeze si motivul.

Se pare ca absenta lui Tomkat s-ar fi datorat starii proaste de sanatate a actritei, care urmeaza de ceva vreme o dieta de detoxifiere scientologica pentru a putea ramane insarcinata din nou.

“Regimul de bazeaza pe niste produse din plante si o procedura de purificare , prin care ea crede ca va scapa de toate toxinele din organism. Este convinsa ca dieta ii face bine, insa cateodata o face sa devina letargica. Era foarte obosita si in seara Oscarurilor, de aceea a lipsit de la eveniment”, a declarat o sursa din apropierea celebrului cuplu.

Tom Cruise isi incurajeaza sotia sa nu se abata de la dieta, pentru ca organismul ei trebuie sa fie complet curatat de toxine inainte de o noua sarcina. Tom Cruise si Katie Holmes au impreuna o fetita, Suri, in varsta de 2 ani, insa cei doi au spus ca isi doresc mai multi copii.

Katie Holmes lucreaza in present la filmul The Extra Man , iar saptamana trecuta actrita a fost surprinsa la filmari plangand in hohote. Bineinteles, gurile rele au dat si atunci vina pe regimul mult prea sever pe care vedeta il urmeaza si care a facut-o sa slabeasca foarte mult.

Urmareste trailerul filmului Mad Money cu Katie Holmes.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea