Showbiz

#david lynch #continuarea #thriller #mulholland drive

David Lynch lucreaza la continuarea thriller-ului "Mulholland Drive"

Actrita Laura Harring a dezvaluit recent ca filmul mulholland drive in regia lui David Lynch va avea parte de o continuare, anunta aceshowbiz.com.

Lynch poarta negocieri pentru a aduce din nou Mulholland Drive in atentia publicului si in care sa continue povestea din 2001. Pelicula i-a adus celebritatea lui Naomi Watts, iar lui David Lynch un premiu la Cannes si o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun regizor.

Noua ani dupa lansarea lui Mulholland Drive, actrita Laura Harring a declarat ca regizorul incearca sa readuca thrillerul pe ecrane. “Sunt foarte sigura ca va aparea in curand. Se lucreaza la el, dar nu va pot da mai multe detalii”, a spus Harring.

Mulholland Drive spune povestea unei actrite aspirante Betty Elms (Naomi Watts) care se imprieteneste cu o femeie amnezica (Laura Harring) ce traieste ascunsa in apartamentul matusii sale. Cele doua femei sunt atrase intr-o iluzie psihotica ce implica o cutie albastra periculoasa, un regizor si un misterios club de noapte, Silencio.

Trailer Mulholland Drive:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea