Showbiz

#david duchovny #tea leoni #casatorie #dependenta #sex #inele #tatuaj

David Duchovny si Tea Leoni - din nou impreuna

David Duchovny si Tea Leoni au mai dat o sansa mariajului lor. Cei doi si-au facut tatuaje identice care sa imite verighetele, se arata in femalefirst.co.uk.

Cuplul anuntase in octombrie 2008 ca mariajul lor de 11 ani a luat sfarsit, dupa ce David Duchovny fusese internat intr-o clinica pentru a se trata de dependenta de sex. Insa, in ultimele luni, cuplul a incercat sa isi rezolve problemele si in martie si-au petrecut vacanta impreuna, in insula Mustique din Caraibe. Tot aici cei doi au decis sa isi tatueze doua verighete pe degetele inelare.

Actorul a explicat de ce a ales acest mod inedit de a-si arata afectiune fata de sotia sa. "Nu imi place sa port metal. Ma lovesc de toate lucrurile din jurul meu si ma ranesc. De altfel, am facut si un compromis. Daca imi fac tatuajul imi pot scoate verigheta . Sotiei mele i-a placut ideea si ne-am facut amandoi inele identice".

David Duchovny nu a vrut insa sa spuna care este semnificatia tatuajului. "Este o fraza pe care ne-o spunem unul altuia. Reprezinta ceva".

Urmareste trailerul filmului The X-Files: I Want to Believe:

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea