Showbiz

#david deejay #bob taylor #kittens

David Deejay si Bob Taylor lanseaza Kittens

Atitudine, concept, show, atmosfera, calitate sunt cateva dintre atributele pe care le intruneste noul proiect muzical Kittens .

Aflandu-se sub aripa lui Bob Taylor , in calitate de manager si avandu-l ca producator muzical pe hitmaker-ul David Deejay , cele doua KittensMarlene si Claudia – au toate premisele in a face performanta pe segmentul muzical abordat dance/house.
 
Primul lor single, Persia, a fost primit deja foarte bine de public si va putea fi ascultat in curand pe toate posturile de radio. Cele doua artiste au inregistrat deja pana in acest moment cinci piese, printre care si celebra Deja Vu , un featuring cu Bob Taylor.
 
Dupa 3 ani de canto, Marlene si Claudia isi incep cu dreptul drumul in muzica, avand planuri frumoase, urmandu-le cu determinare, munca si pasiune: “Fiecarei persoane i se dau sanse de-a lungul timpului. In ceea ce ne priveste, sansa a venit din partea celui care acum este managerul Kittens, Bob Taylor. Pasiunea noastra din copilarie  - muzica - a inceput sa se si concretizeze astfel. Impreuna cu casa noastra de discuri Cat Music , managerul nostru Bob Taylor si producatorul nostru muzical David Deejay formam o echipa profesionista, competitiva si speram astfel sa ajungem acolo unde ne-am propus.”, spun Kittens.
 
Cel care a avut incredere in cele doua artiste – Bob Taylor – spune despre primul sau proiect in calitate de manager: “Sunt fericit ca le-am descoperit pe fete. Au niste voci minunate, sunt niste artiste adevarate cu o imagine fresh si de invidiat”.  
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea