Showbiz

#alte-genuri #latino #david bisbal #concert #romania

David Bisbal soseste azi la Bucuresti

 
Celebrul cantaret spaniol David Bisbal este asteptat sa soseasca astazi la Bucuresti. Artistul va concerta pe scena Salii Palatului, maine, pe 11 decembrie , aflandu-se pentru prima data in Romania.

Spectacolul face partea dintr-o serie de evenimente, desfasurate în cadrul proiectului national de multiculturalitate si multilingvism „Arta contra drog 2009“

David Bisbal, cantaret spaniol foarte carismatic , este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, “Corazon Latino” si “Buleria”, melodii ce au devenit hituri mondiale.

Pentru spectatorii sai din Romania, David Bisbal pregateste un show de exceptie, extravagant si dinamic, care va scoate in evidenta calitatile sale interpretative.

Biletele pentru show-ul de la Bucuresti se pot achizitiona de la Sala Palatului, Teatrul Naţional Bucureşti, Magazinul Muzica, Teatrul Nottara , staţiile de metrou Unirii 2, reţeaua magazinelor Diverta, reteaua Carrefour si online, pe eventim.ro, biletedelatati.ro, blt.ro, vreaubilet.ro, ticketpoint.ro şi bilete.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea