Showbiz

#pop #alte-genuri #david bisbal #concert #muzica #bucuresti #romania #11 decembrie

David Bisbal concerteaza la Bucuresti pe 11 decembrie

Superstarul spaniol David Bisbal vine in Romania. Acesta va sustine un concert pe data de 11 decembrie 2008 , la Sala Palatului din Bucuresti.

David Bisbal este cunoscut in tara noastra datorita melodiilor sale, "Corazon Latino" si "Buleria", melodii care au devenit hituri internationale intr-un timp relativ scurt.

Muzician profesionist inca de la varsta de 18 ani, David Bisbal s-a facut remarcat prin castigarea uneia dintre primele serii ale emisiunii concurs “Operacion Triunfo”, echivalentul in Spania al emisiunii American Idol .

Posesor al unui premiu Latin Grammy pentru “ Cel mai bun artist tanar” in anul 2003, artistul spaniol a vandut pana acum peste 4 milioane de albume si a castigat 30 de discuri de platina si 10 de aur.

Concertul de la Bucuresti, din 11 decembrie , nu este inca inregistrat in agenda, pe site-ul oficial al artistului. Mai multe detalii cu privire la acest show vor fi facute publice in curand.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea