Showbiz

#pop #alte-genuri #david bisbal #numarul 1 #vanzari #albume #sua #billboard

David Bisbal - campionul vanzarilor albumelor latine in SUA

Cantaretul spaniol David Bisbal este numarul 1 in topul saptamanal al vanzarilor albumelor latine din Statele Unite cu noul sau material discografic intitulat " Sin Mirar Atras " (Fara a privi inapoi), potrivit rezultatelor sistemului de monitorizare Nielsen Soundscan publicate de revista Billboard.

Este pentru prima data in cand Bisbal atinge cea mai inalta pozitie in vanzarile din SUA. ¨Sin mirar atras¨ a cunoscut un succes fara precedent si in tari precum Spania, Columbia, Venezuela si Argentina.

Pe data de 5 noiembrie, David Bisbal va fi prezent la cea de a 10-a editie a decernarii premiilor Grammy Latino desfasurata la Las Vegas, unde va interpreta “Aqui estoy yo” impreuna cu Luis Fonsi, Aleks Syntek si Noel Schajris.
 
Pentru aceasta melodie Bisbal a fost nominalizat la doua categorii (Cantecul anului si Inregistrarea anului) in cadrul premiilor Grammy Latino 2009.

Urmareste mai jos videoclipul piesei ¨ Esclavo de sus besos ¨, primul single extras de pe noul disc David Bisbal:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea