Showbiz

#11 decembrie 2008 #romania #conferinta de presa #david bisbal #latino #alte-genuri

David Bisbal a primit cadou un DVD cu Hagi


Cantaretul spaniol David Bisbal a primit cadou in timpul conferintei sustinute azi la Bucuresti un DVD cu toate golurile inscrise de celebrul fotbalist Gheorghe Hagi la echipa nationala. Hagi a evoluat pentru o perioada si la F.C. Barcelona, echipa de fotbal cu care tine Bisbal. Artistul a profitat de ocazia pentru a-l invita pe Hagi la concertul din aceasta seara de la Bucuresti.

David Bisbal a tinut sa multumeasca pentru primirea calduroasa de care a avut parte in Romania. La conferinta de presa au fost prezenti chiar si cativa fani infocati, care de altfel au fredonat alaturi de Bisbal cateva versuri din hitul „Buleria”.

David Bisbal va concerta in aceasta seara la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. Organizatorii au anuntat ca in deschidere vor evolua Anne’s si trupa Provincialii . Evenimentul face parte din proiectul national de multiculturalitate si multilingvism “Arta contra drog 2009“.

Galerie foto conferinta de presa David Bisbal
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea