Showbiz

#thor #2011 #trilogie #sequel #pictures #paramount #michale bay #transformers

Data oficiala pentru Transformers 3

Paramount si DreamWorks merg inainte cu seria Transformers si anunta data lansarii celui de-al treilea film, care va intra pe marile ecrane incepand cu 1 iulie 2011, scrie variety.com.

Acesta este primul zvon despre cea de-a treia parte, desi cei de la Paramount n-au dezvaluit absolut nimic despre subiect si nu au oferit detalii nici despre distributia filmului. Acestia au precizat doar ca au vrut sa seteze data lansarii inaintea studiourilor concurente, luand in considerare faptul ca programul verii lui 2011 este foarte incarcat.

Deocamdata nu s-a discutat nimic cu regizorul Michael Bay, nici cu starurile francizei Shia LaBeouf si Megan Fox.

Franciza cu buget urias a incercat sa se lege de sarbatoarea nationala a americanilor – 4 iulie. Transformers a fost lansat pe 3 iulie 2007, Transformers: Revenge of the Fallen va avea premiera pe 24 iunie 2009, cu o saptamana inainte de sarbatoare, iar viitoarea productie va fi lansata cu 3 zile inainte.

Paramount a mai anuntat data lansarii filmului Thor, 17 iunie 2011, care este produs si finantat de Marvel Entertainment .

Vara lui 2011 va fi una exploziva: pe 1 iulie avem Transformers 3 , iar pe 15 il vom vedea pentru ultima data pe Harry Potter. the first avenger: captain america va avea premiera pe 22 iulie, dar inainte de toate acesta ii vom vedea pe Thor – 17 iunie si Spider-Man 4 pe 6 mai.


Urmareste trailerul filmului Transformers 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea