Showbiz

#danny boyle #slumdog millionaire #james bond #007 #franciza #regizor #propunere

Danny Boyle nu vrea sa regizeze urmatorul film din seria Bond

Regizorul britanic Danny Boyle a refuzat oferta venita din partea producatorilor seriei Bond – de a semna regia urmatorului film – in ciuda faptului ca s-a declarat un mare fan al francizei 007 , scrie femalefirst.co.uk.

Realizatorul filmului Slumdog Millionaire, marele castigator la gala de decernare a premiilor Oscar 2009, a fost abordat de directoarea companiei EON Productions - Barbara Broccoli – companie detinatoare a drepturilor de ecranizare ale francizei Bond, pentru a regiza cel de-al 23-lea film din celebra serie.

"Lui Danny i-a fost oferita sansa de a regiza cea de-a 23-a parte a seriei 007. Toata echipa EON crede ca Danny este regizorul perfect pentru noul film”, a precizat o sursa din interiorul companiei pentru ziarul britanic TheSun.

Totusi, in ciuda faptului ca Danny Boyle s-a declarat flatat de aceasta propunere, el nu doreste sa devina urmatorul regizor al seriei.

Un purtator de cuvant al regizorului a declarat pentru FemaleFirst: “Chiar daca Danny a spus ca a fost si este in continuare un mare fan al filmelor cu James Bond, nu doreste sa fie implicat ca regizor in aceasta franciza. Oricum, el se bucura de faptul ca a primit o astfel de propunere.”

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea