Showbiz

#alte-genuri #pop #manele #proces #daniela gyorfi #tribunal #gabi de la oradea #marian nistor #monden #scandal

Daniela Gyorfi, tarata prin tribunale

Dupa ce a pierdut o sarcina in luna a 3-a, Daniela Gyorfi trece acum printr-un alt necaz. Aceasta este citata de tribunal intr-un proces pentru drepturi de autor.

„Mi se cer daune ca am cantat o piesa care nu era a mea. Doar eu sunt cea careia i s-a intentat proces. Surprinzator, compozitorul si casa de productie n-au fost citati”, a marturisit Daniela pentru ziarul "Ring".

Tot acest scandal se pare ca a fost declansat de oradea. Ar fi normal ca procesul sa se termine pe 24 februarie, inca de la primul termen”, a declarat Daniela Gyorfi pentru "Ring".

In ceea ce priveste cariera sa profesionala, Daniela are programate pe luna februarie 2 concerte peste granita. „Voi canta in Germania si Italia. Apoi vreau sa mai raman cateva zile si la Viena, pentru shopping”. In acest fel incearca artista sa-si revina dupa drama prin care a trecut, si anume pierderea sarcinii . „Mi-am mai revenit, sunt un pic mai bine. N-am ce face. Viata merge inainte. Mi-am reluat si spectacolele”, a marturisit artista

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea