Showbiz

#daniel radcliffe #marijuana #tigara #harry potter #scandal

Daniel Radcliffe surprins fumand marijuana

Daniel Radcliffe , actorul care il interpreteaza pe vrajitorul Harry Potter in seria omonima, s-a trezit implicat intr-un scandal dupa ce un tabloid britanic a publicat o poza cu el in care fuma marijuana la o petrecere , scrie dailymirror.co.uk.

Tabloidul a relatat ca Radcliffe, in varsta de 20 de ani, ar fi fumat o tigara cu marijuana in timp ce participa la o petrecere la Londra. Mai mult, actorul s-ar fi lasat manjit pe fata cu cerneala, fara sa constientizeze ce i se intampla, laudandu-se ca ii place sa fumeze “iarba”.

Sursa tabloidului britanic este o invitata la aceeasi petrecere care, se pare, l-a si fotografiat pe Daniel Radcliffe in timp ce acesta fuma o tigara rulata. Ziarul l-a catalogat imediat pe actor drept Harry Pothead, “pot” insemnand “iarba” in limba engleza.

Reprezentantul vedetei a declarat insa, ca tigara rulata continea de fapt numai tutun si ca Daniel obisnuieste sa fumeze astfel de tigari din cand in cand. Acesta a mai precizat ca vor fi luate masuri impotriva acuzatiilor false aduse actorului.

Urmareste trailerul filmului Harry Potter and the Half-Blood Prince:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea