Showbiz

#daniel radcliffe #soldat #german #film #razboi mondial

Daniel Radcliffe - soldat german intr-un film despre primul razboi mondial

Acum ca filmarile la ultimul film din seria Harry Potter s-au incheiat, Daniel Radcliffe este gata de roluri mai serioase. Actorul britanic va fi protagonistul unui remake dupa All Quiet on the Western Front, un film castigator al premiului Oscar, anunta Variety.

si inocenta personajului Paul. Ne-am entuziasmat cand am aflat ca i-a placut foarte mult scenariul. Stim ca poate nimeri acel echilibru delicat intre intensitate si credibilitate pe care il presupune acest rol dificil”, a spus Stokell.

All Quiet on the Western Front este inspirat de romanul lui Erich Maria Remarque, Im Westen nichts Neues. Cartea a fost ecranizata pentru prima data in 1930 de Lewis Mileston , care a si primit un Oscar pentru regie pentru acest film.

Cel mai recent film in care joaca Daniel Radcliffe, Harry Potter and the Deathly Hallows, va fi lansat la cinema in doua parti; astfel, prima parte va avea premiera in noiembrie anul acesta, iar cea de-a doua in iulie 2011. Vezi mai jos un teaser al acestui film:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea