Showbiz

#daniel radcliffe #psiholog #sentimente

Daniel Radcliffe merge la psiholog

Daniel Radcliffe merge la psiholog pentru a se pregati pentru rolul dificil din urmatorul sau film, relateaza showbizspy.com.

Vedeta seriei Harry Potter are nevoie, se pare, de ajutor specializat pentru a face fata unor sentimente dificile pe care le va incerca in rolul din filmul the woman in black. Sedintele de terapie il ajuta pe Daniel sa treaca si peste pierderea recenta a bunicii sale.

“Pregatirea pentru rol este dificila. Daniel are un rol matur, complex si vrea sa inteleaga toate emotiile personajului pe care il interpreteaza”, a spus o sursa.

In The Woman in Black, Daniel Radcliffe intra in pielea lui Arthur Kipps, un tanar avocat care merge sa vada proprietatea unui client decedat, insa descopera foarte repede ca nu este singur in acea casa.

“Sunt foarte entuziasmat de rolul din The Woman in Black. Scenariul lui Jane Goldman este foarte bine scris, este frumos si terifiant in acelasi timp”, a spus Radcliffe despre noul sau film.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea