Showbiz

#bond 23 #tanar #rival #daniel craig

Daniel Craig vrea un rival mai tanar in Bond 23

Craig cauta noi provocari in rolul lui James . Desi nu se stie deocamdata cand vor incepe filmarile la Bond 23, producatorii vor sa dinamizeze si mai mult actiunea, inserand in poveste un rival pentru agentul 007 .

Site-ul monstersandcritics.com sustine ca al MI6, care i-ar putea calca pe urme agentului 007. Scenaristii peliculei incearca sa creeze un subplot in noul film bazat pe rivalitatea dintre cei doi agenti.

Personajul lui Bell este vazut de M drept succesorul lui Bond. Tanarul agent primeste chiar una din misiunile lui James Bond in incercarea de a crea o stare de permanenta tensiune intre cei doi.

“Ideea din spatele unui nou personaj 007 este crearea unei versiuni mai tinere a lui James Bond. Scenaristii spera la o competitie intre Bond si un nou agent sexy si tanar , care este capabil de orice pentru a-si impresiona sefii. Pentru prima oara, pozitia lui Bond de agent preferat al MI6 este amenintata , iar aceasta lovitura ii raneste orgoliul si ii scoate in evidenta partea dura si foarte violenta”, a explicat o sursa implicata in productie pentru publicatia britanica The Sun.

Desi urmatorul film al seriei Bond ar urma sa fie lansat in 2011, productia nu a inceput inca, iar mai nou, circula zvonuri ca scenaristul Peter Morgan a parasit proiectul in urma unor neintelegeri.

Urmareste trailerul celui mai recent film al francizei Bond, Quantum of Solace:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea