Showbiz

#quantum of solace #franciza #serie #q #james bond #daniel craig

Daniel Craig doreste revenirea personajului Q in seria Bond

Daniel Craig a afirmat ca si-ar dori foarte mult sa revada personajul Q si in noua serie Bond al carui protagonist este, anunta Wenn.com

Q a fost interpretat initial de actorul Desmond Llewelyn si a aparut in 17 din cele 22 de filme ale seriei Bond ca director al sectorului Q (Q Branch), divizia de cercetare si dezvoltare din cadrul Serviciului Secret Britanic.

In filmul The World is not din 1999, Q a fost inlocuit de un asistent de-al sau jucat de , care a aparut apoi si in ultimelor filme Bond, Casino Royale si recentul Quantum of Solace.

Daniel Craig se bucura de mare succes in rolul agentului 007, in ciuda controversei legate de alegerea sa ca James Bond, iar Quantum of Solace a devenit cel mai profitabil film al francizei. Ultima pelicula a seriei a reusit sa obtina incasari de peste 400 de milioane de dolari, clasandu-se in fruntea box-office-urilor din SUA si Marea Britanie.

Urmareste trailerul filmului Quantum of Solace, care poate fi vizionat si in cinematografele din Romania.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea