Showbiz

#holograf #dan bittman #atv #cadou #monden #rock

Dan Bittman a primit cadou un ATV de ziua lui

Dan Bittman a implinit ieri frumoasa varsta de 47 de ani. De ziua sa, cadoul a primit un vehicul ATV. Cadoul i-a fost inmanat chiar de echipa emisiunii “Danutz S.R.L.”, emisiune pe care o gazduieste de 5 ani la TVR1.

Dan Bittman este solistul vocal al trupei Holograf din 1985. Inainte de Holograf, Bittman a activat in trupe rock precum Incognito , Blitz, si Iris.

In 1994 a reprezentat Romania in cadrul concursului muzical Eurovision, unde a acumulat 14 puncte, ocupand la final locul 21. Artistul a cochetat si cu cinematografia, jucand in filmele “Proprietarii de stele” si “Orient Express”.

Dan Bittman va canta alaturi de colegii de la Holograf  pe data de 31 martie la Sala Polivalenta in cadrul unui concert extraordinar de promovare a discului “ Primavara incepe cu tine ”. Holograf-ii vor avea parte si de doi invitati: chitaristii Nutu Olteanu si Marius Batu .

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea