Showbiz

#haiti #cutremurului #victimelor #sare in ajutorul #cuplul jolie-pitt

Cuplul Jolie-Pitt sare in ajutorul victimelor cutremurului din Haiti

Fundatia pe care Angelina Jolie si Brad Pitt o conduc impreuna a donat un milion de dolari pentru ajutorarea imediata a victimelor cutremurului devastator din Haiti, anunta People.com. Banii vor fi utilizati pentru .

Cuplul Jolie-Pitt a fost prompt si a sarit imediat in ajutorul sutelor de mii de victime ale cutremurului care a avut loc marti dupa-amiaza in Haiti si care a ingropat sute de mii de oameni sub daramaturi.

“Este groaznic sa vezi cum o asemenea catastrofa loveste niste oameni care sufereau deja de zeci de ani din cauza saraciei si violentei”, a spus Angelina Jolie. “Suntem constienti ca primul raspuns este foarte important pentru a putea ajuta nenumarati oameni care au ramas fara adapost, sunt raniti si au nevoie de asistenta medicala imediata”, a adaugat Brad Pitt.

Fundatia Jolie-Pitt a donat banii in contul organizatiei Medecins Sans Frontieres/Medici fara frontiere, ale carei spitale din Port-au-Prince au fost grav avariate de cutremur, astfel incat medicii sunt nevoiti sa lucreze acum in aer liber.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea