Showbiz

#dreamgrils #asasinat #william balfour #jennifer hudson

Cumnatul lui Jennifer Hudson a fost arestat

, cumnatul actritei Jennifer Hudson , a fost arestat pe 1 decembrie si urmeaza a fi judecat in cazul triplului asasinat din 24 octombrie .

Balfour (27 de ani) a fost principalul suspect in cazul crimelor in urma carora au fost descoperite trupurile neinsufletite ale rudelor actritei Jennifer Hudson.

Politia din Chicago a confirmat luni ca Balfour a fost arestat in legatura cu cazul de tripla omucidere si ca va fi cerceta pentru trei capete de acuzare.

Initial, barbatul a fost interogat in privinta cazului si transferat la o inchisoare din Illionis, dupa ce a fost retinut pentru incalcarea eliberarii conditionate.

Mama actritei, Darnell Donnerson, si fratele ei, Jason Hudson, au fost gasiti morti, pe 24 octombrie, in casa lor din Chicago, iar nepotul vedetei, Julian King, a fost dat disparut. Jennifer a lansat un apel pentru gasirea baiatului, dar trupul lui neinsufletit a fost gasit trei zile mai tarziu, intr-un automobil abandonat.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Umrareste trailerul filmului Dreamgirls, cu Jennifer Hudson si Beyonce Knowles

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea