Showbiz

"Cronicile din Narnia: Printul Caspian" conduce box-office-ul american

Filmul fantasy Cronicile din Narnia : Printul Caspian , regizat de Andrew Adamson, s-a situat pe primul loc in box office-ul nord-american, asa cum se preconiza, adunand in weekend-ul de lansare 56,5 milioane de dolari.

Partea a doua a seriei cronicile din narnia nu a reusit sa depaseasca succesul primului film, Cronicile din Narnia: Leul, Vrajitoarea si Dulapul, care la lansare a avut incasari de 65,5 milioane de dolari.

Pe locul al doilea in box office-ul nord-american a coborat in sfarsit Iron Man/Omul de Otel, dupa doua saptamani in care a ocupta pozitia fruntasa in clasamentul incasarilor. Iron Man, adaptare a unei benzi desenate in care personajul principal este un inventator genial, a avut incasari de 31,2 milioane de dolari.

Filmul, cu Robert Downey Jr. in rolul principal, s-a situat pe al optulea loc in topul filmelor cu cele mai mari incasari la lansare din cinematografia americana, surclasand mai multe parti ale francizei de succes Harry Potter. Totodata, la sfarsitul acestei saptamani, Iron Man a devenit primul film din 2008 care a depasit pragul de incasari de 200 de milioane de dolari in box office-ul din SUA.

What Happens in Vegas/Mariaj de Vegas, o comedie romantica cu Ashton Kutcher si Cameron Diaz, s-a situat pe pozitia a treia, cu incasari de 13,8 milioane de dolari in a doua saptamana de la lansare.

Trailer The Chronicles of Narnia: Prince Caspian



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea