Showbiz

#kevin james #dennis dugan #adam sandler #comedie #grown ups #film #cronica

Cronica de film - Grown Ups

(un generala se reunesc dupa 30 de ani in locul unde au sarbatorit castigarea campionatului de baschet alaturi de antrenorul pentru a onora memoria acestuia, decedat recent. Impreuna cu familiile lor, cei cinci petrec weekend-ul de 4 iulie la o cabana pe marginea unui lac, chiar in locurile unde au copilarit o data.

Lenny ( ) este necasatorit si mandru de cuceririle sale in randul sexului opus, mai ales printre blonde, care nu-i scapa. Face constant misto de amicii lui si, desi pare sa-i displaca viata de familie, Marcus tanjeste de fapt dupa viata de cuplu .

Rob ( ciudate: a devenit vegan , spiritual, a luat de nevasta o femeie care i-ar putea fi bunica si si-a montat in frunte o peruca pe care vantul n-o lasa deloc in pace spre amuzamentul rautaciosilor sai amici.

Regizorul si scenaristii lui ), Grown Ups este, in felul lui, un film amuzant si relaxant de vazut in ultimul weekend al verii, mai ales cand vezi cum dau oamenii mari in mintea copiilor.

Pacat totusi ca avalansa de vedete din distributie nu a fost exploatata suficient de Dennis Dugan. Adam Sandler este un tip obisnuit, in cazul sau situatiile amuzante fiind declansate de incapacitatea sa de a intelege alienarea copiilor sai in lumea de la Hollywood. Dar actrite precum Salma Hayek, Maya Rudolph sau Maria Bello sunt lasate in plan secund si pricopsite cu dialoguri sarace si deloc amuzante.

Grown Ups este la ani lumina distanta de The Hangover, dar va poate asigura o distractie de weekend, usor de uitat dupa ce parasiti sala de cinema.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea