Showbiz

#rock #iris #cristi minculescu #externare #spital #germania

Cristi Minculescu va fi externat pana la finalul lui aprilie

Cristi Minculescu , vocalul grupului Iris, urmeaza sa fie externat in cel mult  2 saptamani, a declarat agentiei Agerpres, Cosmin Nicoara, managerul formatiei.

Cosmin Nicoara sustine ca in acest moment este foarte important pentru Minculescu sa ia in in greutate. In prezent, artistul face sedinte de fizioterapie la Spitalul Universitar din orasul Regensburg (Germania).

Minculescu urmeaza sa fie vizitat la finalul saptamanii de catre colegii de trupa. Cristi Minculescu (50 de ani) sufera de polichistica hepato-renala, o boala mostenita de la tatal sau. Artistul a suferit pana acum 3 interventii chirurgicale, primind o parte din ficatul sotiei sale Rodica.
 
In alta ordine de idei,  discografia completa a trupei Iris va fi reeditata incepand cu luna mai a acestui an. Discurile vor fi lansate treptat, urmand ca pana la sfarsitul lui septembrie sa se gaseasca pe piata toate albumele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea