Showbiz

#sanatate #germania #clinica #internare #iris #cristi minculescu #rock

Cristi Minculescu, internat intr-o clinica din Germania

Cristi Minculescu , solistul vocal al trupei Iris, se afla in aceste zile in Germania, la o clinica particulara pentru a fi supus unor investigatii medicale. Potrivit lui Nelu Dumitrescu, tobosarul formatiei, Minculescu sufera de o boala ereditara.  Noi informatii despre starea de sanatate a frontman-ului de la Iris vom avea de-abia la inceputul saptamanii viitoare, informeaza ziarul Adevarul.

Trupa si-a anulat turneul pe care il avea programat in tara. Iris trebuia sa concerteze azi la Timisoara. Cosmin Nicoara, impresarul trupei, a declarat ca in scurt timp formatia Iris va sustine o conferinta de presa.

Iris s-a format in 1976. 4 ani mai tarziu postul de solist vocal a fost luat de Cristi Minculescu. Alaturi de Iris, Minculescu a lansat o serie de hituri care au incantat zeci de mii de fani: “Cine ma striga in noapte?”, “Trenul fara nas”, “Floare de Iris”, “Somn bizar”, "Strada ta".

In 2007, cu ocazia implinirii a 30 de ani de activitatea grupul a fost premiat de presedintele Traian Basescu cu ordinul “Meritul Cultural”.

Urmareste inregistrarea video live a piesei "Cine ma striga in noapte?" din concertul aniversar "Iris 30 de ani", sustinut pe 5 octombrie 2007 pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea