Showbiz

#rock #operatie #transplant #ficat #cristi minculescu #iris #germania

Cristi Minculescu a plecat in Germania pentru operatia de ficat

Cristi Minculescu , vocalul formatiei Iris, a plecat ieri, 19 martie, in Germania pentru a a efectua operatia de transplant de ficat de care avea nevoie, informeaza Evenimentul Zilei.
 
Donatorul unei parti de ficat este Rodica Minculescu , sotia sa. Cei doi au fost internati intr-o clinica din Regensburg . Ei urmeaza sa efectueze inca o serie de analize.  Deocamdata nu se cunoaste data exacta a interventiei chirurgicale.
 
„Am vorbit cu el si era foarte optimist, vrea sa scape mai repede, pe el l-a chinuit mai mult asteptarea asta decat gandul ca va face un transplant ”, a spus Cosmin Nicoara, managerul trupei Iris, citat de Evenimentul Zilei.
 
“Doctorii au spus ca recuperarea dureaza intre patru si sase saptamani, timp în care trebuie sa stea in spital, dupa care urmeaza doua luni de recuperare, pe care Minculescu le va petrece acasa. Dupa aceea se poate intoarce la un ritm normal de viata, recuperarea fiind de 100%, dupa spusele medicilor”, a adaugat Nicoara.

Ministerul Sanatatii va aloca pentru operatia lui Cristi Minculescu suma de 47.000 de euro, urmand ca restul cheltuielilor sa fie suportate de familia artistului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea