Showbiz

#electro

Crema muzicii electronice se strange la CREAMFIELDS 2008

Miercuri, 25 iunie 2008, Orange Concept Store a gazduit o conferinta de presa ocazionata de organizarea in Romania a unuia dintre cele mai importante festivaluri de muzica electronica si dance din lume.

Cu ocazia aniversarii a 10 ani de existenta, 2008 va avea loc pe 2 august 2008, incepand cu ora 15.00, pe plaja ADRAS din Statiunea Saturn. La festivalul care va dura 15 ore si se va desfaura simultan pe trei scene alaturate, vor mixa peste 15 DJ-i de talie internationala, precum si cativa dintre cei mai buni DJ romani ( , DJ Zero si DJ Fankie).

Nume sonore la Creamfields 2008

Printre DJ-ii care vor mixa la Saturn se numara celebrii David Guetta, , David Morales, Danny Howells, Mauro Picotto, Darren Emerson, Markus Schulz, Christopher Lawrence, Robbie Rivera, Seb Fontaine sau Tall Paul, lista ramanand in continuare deschisa.

Biletele s-au pus deja in vanzare in Reteaua Eventim - Magazinele GERMANOS si CARREFOUR VOIAJ, Magazinele DIVERTA si la casieriile Gradinilor de Vara ale CINEMA Jupiter si FARUL-Mangalia si se gasesc on line pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro, www.blt.ro, www.travelpoint.com.ro

CREAMFIELDS este singurul festival de muzica dance si muzica electronica in aer liber si care se bucura de succes in 13 tari de pe trei continente. Acesta se desfasoara intr-o singura zi si dureaza aproximativ 16 ore, fiind practic un maraton al celor mai in voga trupe si DJ ai momentului precum si al celor mai cunoscute hituri de gen.

Prima editie CREAMFIELDS a avut loc in Anglia, in 1998, la Winchester, apoi la Liverpool si Daresbury - Cheshire. Din 2001 CREAMFIELDS devine un festival de talie mondiala bucurandu-se de un imens succes in Marea Britanie, Irlanda, Belgia, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia, Rusia, Turcia, Mexic, Argentina, Brazilia si Chile. In iunie 2000 s-a lansat Creamfields Irlanda si Creamfields Belgia, iar Creamfields Argentina a devenit cel mai mare "One Day" din America de Sud, atragand peste 60.000 de spectatori.

Trebuie doar mentionate numele sonore care au participat pana acum la CREAMFIELDS : Pet Shop Boys, Placebo, Faithless, The Prodigy, Fatboy Slim, Chemical Brothers, Bob Sinclar, Deep Dish, , Tiesto, Sasha, Jon Digweed, Armin Van Buren, James Zabiela, Carl Kox, Paul Van Dyk sau Satoshi Tomiie.

Avalansa de premii pentru CREAMFIELDS

CREAMFIELDS reprezinta varianta de festival in aer liber a evenimentelor de muzica electronica si dance desfasurate sub marca "CREAM" (fields of cream) sub culorile careia au loc peste 300 de evenimente ce au strans pana anul trecut peste 6.000.000 de participanti din intreaga lume.

De-a lungul anilor festivalul a fost recompensat cu o serie de premii: Creamfields Voted Best Event 2000 si 2001 (Muzik Magazine), Creamfields Voted Best Dance Festival 2004 si 2005 ( ), Creamfields Voted Sexiest Festival 2005 si Festival Event Of The Year 2005 (House Music Awards), Best Dance Act 2006 - The Prodigy at Creamfields ( UK Festival Awards ).

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea