Showbiz

#muzica #single #videoclipl #album #candy #claudia #cream #dance

Cream revine in forta cu "Wrong Girl For That"

 
Claudia, cunoscuta sub numele de scena „Cream”, revine in atentia reflectoarelor. Fosta membra a trupei „ Candy ” va scoate in curand un nou album, intitulat „Wrong Girl For That”.

Noul material discografic va cuprinde 12 melodii masterizate in Suedia, Germania, Marea Britanie si S.U.A. Albumul va beneficia de asemenea si de o lansare internationala in Suedia, Norvegia, Danemarca, Ungaria, Belgia, Italia, Rusia, Polonia, Cehia, Slovacia si Japonia.

Se pare ca artista s-a pus serios pe treaba, aceasta a terminat deja videoclipurile pentru 3 single-uri extrase de pe „Wrong Girl For That”: „Candy”, „Don`t Miss Missing You ” si „Just a Little Bit”. Filmarile nu au durat decat 3 zile, clipurile fiind realizate pe pelicula cinematografica de 35 mm si post-procesate in Germania. Cei care s-au ocupat de regie si productie sunt artistii de la Reloaded Film din Marea Britanie.

Coregraful Claudiei este Marvin A. Smith, acelasi care s-a ocupat si de Janet Jackson , Britney Spears sau Jennifer Lopez.

„Candy” este primul single extras de noul album semnat Cream. Single-ul poate poate fi descarcat gratuit de pe Internet.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea