Showbiz

#dance #crbl #cerebel #elena #nunta #monden #relatii

CRBL - nunta in stil mafiot

CRBL, membru al trupei Simplu, s-a casatorit religios pe 1 noiembrie cu Elena, cea care i-a cucerit inima definitiv.

Pentru acest eveniment, cei 2 indragostiti au ales o regie ca in filmele cu Al Capone. Ca atare, in ritmuri de jazz, cantaretul s-a indreptat spre altar imbracat ca un mafiot de pe vremea prohibitiei, conform Pro Tv.

Elena a fost invasmantata intr-o rochie cu blana, in timp ce mirele a asortat pantaloni cu mansete si talie inalta cu palarie de mafiot si pantofi in 2 culori.

Smiley, coleg de trupa cu Cerebel , a fost cavalerul de onoare. De la biserica, nuntasii s-au indreptat spre studiourile Mediapro din Buftea, unde s-a organizat o petrecere in stilul anilor 20 cu jazz, tort cu urme de gloante , muzica live si concursuri de skandenberg.

Si pentru ca tot e vremea prohibitei, nuntasii au fost asteptati cu un camion plin cu wiskey ascuns binenteles de „ochii” politiei.  

Luna de miere este programata pentru ianuarie. Pana atunci, dupa nunta, cei 2 insuratei vor petrece cateva zile la Susai.

„O sa mergem o saptamina la schi (treaba asta oricum o fac in fiecare an asa k a devenit deja o traditie personala) si apoi o sa ne relaxam intr-o tara exotica, unde-i cald si frumos” a marturisit CRBL pe blogul trupei


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea