Showbiz

#the cranberries #bucuresti #concert #rock

Cranberries concerteaza la Bucuresti (VIDEO)

Formatia irlandeza The Cranberries va concerta la Bucuresti pe 20 iulie, intr-un concert organizat de Events. Locatia evenimentului va fi anuntata in zilele urmatoare. 

Organizatorii au anuntat ca incepand de saptamana viitoare vor fi comunicate si preturile biletelor. Tot atunci, ele vor fi puse in vanzare in reteaua Eventim din magazinele Germanos, Vodafone, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro. 

The Cranberries au dominat decada anilor `90, alaturi de legende ca Pearl Jam, Smashing Pumpkins , Nirvana. Cei de la The Cranberries revin in forta, dupa sase ani de absenta. Dolores O'Riordan (voce), Noel Hogan (chitara), Mike Hogan (bas) si Fergal Lawler (tobe) au cantat impreuna din nou, pentru prima oara, la inceputul anului 2009.
 
Au revenit in formula de grup pentru un turneu in Europa si Statele Unite ale Americii. Anul 2010 va marca si lansarea unui nou album, dupa ce anul trecut, The Cranberries au aniversat 20 de ani de activitate muzicala. 

The Cranberries au in palmares peste 14 milioane de discuri vandute doar in Statele Unite, 4 albume in Billboard 200 Top 20 („Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We?”; „No Need To Argue”; „To the Faithful Departed and Bury the Hatchet”) si 8 single-uri in topul „Modern Rock Tracks chart” din Billboard Magazine, barometrul industriei muzicale internationale. 

La Bucuresti, fanii irlandezilor vor avea parte de cele mai cunoscute piese The Cranberries („Zombie”, „Salvation”, „Linger”, „Just my imagination”), cat si piese de pe cele doua album solo al solistei vocale „Are you listening” (2007) si "No Baggage" (2009). 
 
Urmareste mai jos cateva videoclipuri lansate de The Cranberries in cei 20 de ani de activitate:
 
"Zombie" 
 
 
"Ode To My Family" 
 
 
"Just My Imagination" 
 
 
 
"Salvation" 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea