Showbiz

#iubire #monden #casatorie #kemal #single #costi ionita #album #muzica #dance #celia

Costi Ionita si Celia bat palma pentru un nou album

( foto ) se pregateste sa scoata un nou album, programat sa apara pe piata in martie 2009. Materialul discografic va contine 6 piese si va fi produs in totalitate de Costi Ionita, informeaza revistavip.net.

Desi nu s-au hotarat inca asupra numelui acestui LP, Celia si Costi au pus la punct celalalte detalii.

''Voi scoate si un single, la care voi face un videoclip, iar compozitorul albumului va fi in exclusivitate ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/poate" title="poate">poate " title="poate">poate mai bine pentru Celia. Aceasta are ganduri de maritis, cu nimeni altul decat iubitul ei, cu care s-a mutat de curand.

''Ne iubim mult si anul viitor avem de gand sa facem . Acum locuim impreuna si asta e ca un fel de test pentru noi.'', a explicat Celia pentru Ziarul Ring.

"M-a asteptat cu trandafiri rosii la aeroport. Kemal a rezervat o masa la un restaurant si acolo mi-a oferit inelul. In traditia lor, barbatul cumpara doua inele, unul il opreste pentru el si pe celalalt il alesei salei. Inelele sunt legate cu o panglica rosie ce simbolizeaza legatura dintre doua persoane, faptul ca persoanele-si apartin", a completat aceasta, amintindu-si de momentul in care a fost ceruta in casatorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea