Showbiz

#costel busuioc #alte-genuri #muzica #tenor

Costel Busuioc revine cu turneul "Acasa de Craciun"

Costel Busuioc , cunoscut si sub numele de „Pavarotti din Carpati”, va porni in luna decembrie intr-un turneu national intitulat „Acasa de Craciun”.

Potrivit site-ului bilete.ro, turneul va fi compus din 14 concerte programate sa aiba loc in 13 orase : Craiova, Ploiesti, Bacau, Constanta, Galati, Suceava, Cluj-Napoca, Timisioara , Sibiu, Alba Iulia, Brasov si Bucuresti. Pentru capitala, cantaretul a pregatit doua recitaluri, pe 20 si 21 decembrie. Concertele „Acasa de Craciun” se vor desfasura la Palatul National al Copiilor .

Repertoriul pentru acest turneu va include colinde specifice sarbatorilor, precum si arii de opera celebre pe care artistul le va interpreta alaturi de Diana Tugui. In cadrul evenimentului „Acasa de Craciun”, Costel Busuioc isi va lansa si primul material discografic inregistrat in tara noastra.

Pentru concertul de la Bucuresti, biletele vor fi puse in vanzare la preturi de: Categoria 1 - 150 lei, Categoria 2 - 120 lei si Categoria VIP - 200 lei.

Costel Busuioc este un banatean cu o voce extraordinara care a devenit celebru in Spania in urma emisiunii concurs „Hijos del Babel”. Costel a aratat astfel ca e nevoie de talent si ambitie pentru a reusi in viata.

Costel Busuioc - La Donna e Mobile

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea