Showbiz

#alte-genuri #muzica clasica #costel busuioc #criza economica #anulari #concerte #constanta #suceava #ploiesti

Costel Busuioc - lovit de criza economica

Costel Busuioc este urmarit din nou de ghinion. Criza financiara ii tine pe constanteni departe de concertul artistului. Astfel, in ciuda mediatizarii sale si chiar a permiterii accesului a doua persoane pe un singur bilet la eveniment, concertul lui Costel Busuioc , programat pentru 3 decembrie la Constanta, a fost anulat, informeaza telegrafonline.ro
 
Organizatorii evenimentului au fost nevoiti sa ia decizia dupa ce au descoperit ca s-au vandut  doar 18 (!!!) bilete. Pretul unui bilet pentru concertul din 3 decembrie era de 70 de lei.

Gheorghe Ungureanu, directorul Casei de Cultura din Constanta, spune ca acelasi lucru s-a intamplat si la Ploiesti si Suceava. Astfel, concertele din turneul “Acasa de Craciun 2009 ”, ce trebuiau sa aiba loc in aceste doua orase, au fost la randul lor anulate.

Nu este prima oara cand Costel Busuioc se confrunta cu un interes scazut al publicului fata de spectacolele sale. Concertul din 10 decembrie 2008 de la Iasi a avut aceeasi soarta, din cele 700 de bilete puse in vanzare fiind achizitionate doar 150. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea