Showbiz

#alte-genuri

Costel Busuioc in concert la Timisoara

Tenorul COSTEL Busuioc va concerta astazi la Timisoara. "Pavarotti din Banat", asa cum este supranumit, va participa la un spectacol de binefacere in Sala Capitol de la Timisoara.

Costel Busuioc a sustinut de curand un concert si la Bucuresti


Pentru Costel acesta ar fi cel de-al 2-lea concert sustinut in Romania. Spectacolul de binefacere se intituleaza "Ciresar cu dar" si este dedicat olimpicilor din Banat. Conform informatiilor transmise de Busuioc emisiunii News First de la News Fm, recitalul sau va fi deschis de un concert al Filarmonicii "Banatul".

Directoarea Fundatiei Culturale Artmedia, Doina Popa, a declarat ca in urma baniilor stransi din vanzarea biletelor, 63 de olimpici banateni vor fi premiati pentru meritele lor la invatatura.

Spectacolul pe care il va sustine Costel Busuioc va incepe imediat dupa inmanarea premiilor, din repertoriul tenorului nu vor lipsi piese precum "Con te partiro", "O sole mio", "Ave Maria" sau "Nessum dorma".

Doina Popa a tinut sa precizeze faptul ca i-a adresat tenorului invitatia de a veni in Banat inainte de terminarea concursului din Spania .

Tenorul si-a lansat de curand albumul de debut

De asemenea, Costel Busuioc si-a lansat de curand albumul de debut din cariera sa muzicala. Materialul discografic este compus din arii de opera si cantonete, cat si cover-uri dupa piese celebre cum ar fi " Yesterday " al formatiei Beatles.

Acest lucru denota faptul ca artistul Costel Busuioc poseda o voce ce poate acoperi o arie larga de ritmuri, acesta interpretand pe acest album atat opera (Pucinni), cat si romante (Leoncavallo) si cantonete napolitane (Santa Lucia), trecand prin refrene clasice populare cum ar fi "Ojos de Espana" si "El mundo", fara a neglija melodiile grupului Beatles, "Yesterday", ariile de inspiratie spaniola, "La Malaguena" si teme inedited compuse exclusiv pentru el, "Vivo" si "Con la espuma del mar".

Costel Busuioc este un om simplu din Banat cu o voce extraordinara care a devenit celebru in Spania, in urma emisiunii concurs "Hijos del Babel". Premiul oferit de postul public de televiziune din Spania a constat in promovarea imaginii artistului in tara natala, cat si producerea unui album, sub egida casei de productie Sony BMG. Costel a aratat astfel ca e nevoie de talent si ambitie pentru a reusi in viata.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea