Showbiz

#casa de discuri #discul de aur #premiu #tenor #costel busuioc #alte-genuri

Costel Busuioc a primit Discul de Aur

Tenorul COSTEL Busuioc a primit Discul de Aur, oferit intr-un cadru festiv pe 23 iulie, de catre casa de discuri Nova Music Sony BMG Romania.

Vanzari de peste 10.000 de discuri  

Albumul de debut al lui Costel Busuioc , intitulat simplu „ Costel ” a avut vanzari de peste 10.000 de exemplare in doar o luna si jumatate de la lansare.

 

Casa de discuri ce s-a ocupat de comercializarea acestui disc, a decis sa-l premieze pe tenor deoarece considera ca vanzarile obtinute de pe urma acestui material sunt foarte mari. „Un adevarat record pentru ultima perioada”, au declarat reprezentantii Nova Music Sony BMG Romania.

Costel Busuioc i-a multumit lui Dumnezeu si publicului  

La inmanarea premiului, Costel Busuioc a tinut sa multumeasca in primul rand lui Dumnezeu si publicului care a achizitionat acest album. LP-ul „Costel” a fost lansat in Romania pe data de 9 iunie 2008.

 

Costel Busuioc este un om simplu din Banat cu o voce extraordinara care a devenit celebru in Spania , in urma emisiunii concurs „Hijos del Babel”. Costel a aratat astfel ca e nevoie de talent si ambitie pentru a reusi in viata.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea