Showbiz

#comemorare #copii #michael jackson #pop

Copiii si mama lui Michael, absenti de la comemorarea megastarului

Prince, Paris si Blanket , cei trei copii ai lui Michael Jackson , precum si mama sa, Katherine, nu vor lua parte la ceremonia de comemorare a cantaretului, ce va avea loc pe 26 iunie la Los Angeles, potrivit tmz.com.

In schimb, ei au ales sa mearga in Gary, Indiana , orasul natal al lui Michael Jackson, considerand ca acolo este “un Punct de legatura pentru familie”, iar in Los Angeles este prea multa agitatie.

Michael Jackson va fi comemorat la Los Angeles, printr-o ceremonie speciala, la care vor participa celebritati, fani si autoritatile orasului.

De asemenea, Randy, unul dintre fratii vedetei, a discutat cu directorii cimitirului Forest Lawn din Glendale, unde Michael Jackson este inmormantat, fanii acestuia putand vizita mormantul megastarului.

In aceasta saptamana vor fi organizate mai multe evenimente comemorative. Astfel, la Londra va fi dezvelita o placa memoriala pentru admiratorii lui The King Of Pop.

De asemenea, Showbiz411.com anunta faptul ca mama cantaretului va lansa in aceste zile "Never Can Say Goodbye", o carte ce contine fotografii personale cu fiul sau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea