Showbiz

#copii #custodie #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Copiii lui Michael Jackson nu au voie pe Internet

Pentru a nu afla alte detalii socante cu privire la moartea tatalui lor, cei trei copii ai lui Michael Jackson nu au voie sa acceseze internetul.

Cea care a decis acest lucru este mama artistului, Katherine Jackson , care de altfel a fost desemnata de curand de catre un judecator din Los Angeles, tutorele permanent pentru micuti.

"Tine foarte mult la protectia copiilor . Vrea sa le ofere orice comfort pentru a fi sigura ca se vor acomoda in noua casa. Este insa foarte hotarata sa nu le permita accesul la internet", a declarat o sursa apropiata familiei Jackson.

Prince Michael, Paris si Blanket locuiesc momentan in casa familiei Jackson din Encino, California. Alaturi de Katherine, la educatia celor trei participa si sora lui Michael Jackson, Rebbie Jackson.

De altfel, micutii merg la psiholog pentru a putea depasi momentul greu prin care au trecut, cel mai afectat fiind mezinul, Prince Michael II, care petrecea cel mai mult timp alaturi de tatal sau.

Michael va fi inmormantat la cimitirul Forest Lawn

Se pare ca dupa 42 de zile de la decesul starului, familia Jackson s-a hotarat intr-un final unde sa-l inmormanteze pe acesta. Membrii familiei au completat deja actele necesare pentru ca artistul sa fie inmormantat la cimitirul Forest Lawn din Los Angeles.

Funeraliile lui Michael Jackson - discursul lui Paris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea