Showbiz

#apartamente #mahala #locuinte #azharuddin ismail #rubina ali #marele castigator #danny boyle #opt premii #socar #slumdog millionaire

Copiii din Slumdog Millionaire primesc locuinte gratuite

Filmul castigator a opt premii Oscar - Slumdog Millionaire – este sursa de bucurie pentru micile sale vedete – autoritatile din Mumbai vor sa ofere cate o casa celor doi copii, Rubina Ali si Azharuddin Ismail, care au interpretat rolurile principale in film, informeaza femalefirst.co.uk.

Rubina Ali si azharuddin ismail, care au interpretat rolurile Latika si Salim in primele scene ale peliculei, au fost alesi de catre regizorul Danny Boyle dupa prima sa vizita de pregatire a filmarilor in India.

In ciuda controverselor salariilor celor doi – intre 725 si 2.465 de dolari – Boyle a jurat ca va asigura viitorul micutilor, inscriindu-i la o scoala cu predare in limba engleza, iar familiile lor au primit o alocatie lunara.

Copiii nu au fost uitati nici atunci cand Slumdog Millionaire a ridicat opt premii Oscar din partea Academiei Americane de Film – ei au fost adusi la Hollywood alaturi de ceilalti actori din distributia filmului.

Acum, autoritatile din Mumbai au aranjat doua apartamente pentru Ali, Ismail si familiile lor. Ei se vor muta curand din mahalaua care i-a facut celebri.

Tatal micutei Rubina, Rafiq, a declarat: “Pentru noi este un soc sa stim ca vom avea o locuinta decenta unde sa stam. Prima data Oscarurile, acum asta. De trei generatii traim in mahala, iar acum avem sansa sa plecam de aici. Nici nu am indraznit sa visez la asa ceva pana acum.”

Amarjeet Singh Manhas, de la administratia locuintelor din Mumbai, a spus: “Acesti copii au facut India mandra.”

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire, marele castigator la cea de-a 81-a editie a premiilor Oscar.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea