Showbiz

#rubina ali #azhar ismail #slumdog millionaire #anthony hopkins

Copiii din Slumdog Millionaire - pe ecrane cu Anthony Hopkins

Rubina Ali si Azhar Ismail , copiii din Slumdog Millionaire, vor aparea impreuna cu Anthony Hopkins in pelicula Lord Owen's Lady, relateaza aceshowbiz.com.

Doi dintre copiii vedeta ai filmului Slumdog Millionaire, Rubina Ali si Azharuddin Mohammed Ismail, se intorc pe marile ecrane. Cei doi copii, care i-au interpretat pe Latika si Salim, vor aparea laturi de Anthony Hopkins in Lord Owen's Lady.

In prezent, Anthony Hopkins se afla inca in negocieri, insa cei doi tineri actori au semnat deja pentru aceasta productie. Inca nu se stie care vor fi rolurile celor doi copii, insa Hopkins va interpreta rolul tatalui lordului Owen.

Aceasta informatie a fost facuta publica la inmormantarea tatalui lui Ismail, care a decedat de tuberculoza pe 4 septemrbie . Prezent la ceremonie, producatorul Martin Pennell a declarat ca este foarte trist pentru ce s-a intamplat, insa a fost dorinta tatalui ca Ismail sa apara in acest film.

Rubina Ali si Azharuddin Mohammed Ismail au crescut in cartierele sarace din Mombai. Cel mai important rol al lor a fost in filmul Slumdog Millionaire. In 2009, cei doi au filmat pentru pelicula bollywoodiana, Kal Kisne Dekha, alaturi de Shah Rukh Khan.

Urmareste trailerul filmului Slumdog Millionaire:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea